Over de voorstellingen

Tijdens de Kinderboekenweek 2019 zijn er twee voorstellingen: “Je bent uitgenodigd” en “De reis van je leven”. De voorstellingen worden verzorgd door christelijke poppentheater “Poppen & Meer”. Zij geven voorstellingen die bestaan uit vlot spel, humor, afwisseling in poppen en decor, muziek en een christelijke boodschap. 

Je bent uitgenodigd 
(2 t/m 5 jaar)

Deze voorstelling is gebaseerd op de gelijkenis van het grote feestmaal (Lukas 14:16-24), maar nu ‘’omgevormd’ tot het verjaardagsfeest van de koning.

Dienaar Driekus krijgt de eer het verjaardagsfeest van de koning te organiseren. Wanneer hij ziet dat Willie de worm een uitnodiging zal krijgen, maakt hij die zoek. De andere uitnodigingen worden bezorgd. Op de dag van het feest is er paniek. Driekus heeft nog niets geregeld, er zijn geen gasten want die hebben geen tijd en Willie de worm heeft niet veel goeds in de zin. Carlijn wordt ingeschakeld om de boel te redden… maar of dat lukt? 

De voorstelling “Je bent uitgenodigd” begint om 13.30 uur en duurt tot 14.30 uur. De zaal gaat open om 13.15 uur. 

De reis van je leven
(6 t/m 10 jaar)

Het thema van deze voorstelling is: God wil jouw gids zijn; wil je hem ook volgen?

Benno vindt een oude gids met tickets voor ‘De reis van je leven’. Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks de gevaren? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te bereiken, maar lezen ze die wel goed? 

De voorstelling “De reis van je leven” begint om 15.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De zaal gaat open om 15.15 uur.